JOGI NYILATKOZAT, ADATVÉDELEM
Amikor Ön a Blistex Incorporated (továbbiakban Blistex) http://www.blistex.hu internetes honlapját (továbbiakban internetes oldal) látogatja, akkor a látogatás közben személyes adatait is átadja számunkra. Abban az esetben ha Ön nem kívánja hogy beazonosításra alkalmas személyes adatai a Blistex birtokába kerüljenek, kérjük ne nyissa meg Web-oldalainkat.

Személyes adatai két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha az internetes oldal használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Internetes oldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen a központi államigazgatási szervek honlapjaira vonatkozó tartalmi és formai egységesítési követelményeknek is. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak az internetes oldal szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője a Blistex.

Az Ön adatait, amelyek az internetes oldal látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, a Blistex nem adja tovább, kivéve a honlap látogatási statisztikájának rendszeres méréséhez az Ön látogatásának automatikusan képződő, személyes azonosításra nem alkalmas technikai adatait.

Az internetes oldal látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink és a megbízott közreműködő partnerek, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.
© 2014 BLISTEX INC. MINDEN JOG FENNTARTVA JOGI NYILATKOZAT, ADATVÉDELEM FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK